További odalaink

 

 

 


Home
ECDL vizsgaközpont PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. június 16. szerda, 00:00

Rövid bemutatkozás

Iskolánk ECDL vizsgaközpontként is üzemel ahova várjuk az ECDL vizsgát tenni akaró érdeklődöket. Érdeklődni személyesen lehet Nick Ferencnél e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, Balogh Imrénél a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen vagy telefonon a 34/342-528 számon.

Iskolánkban tanuló diákjaink nagy számban jelentkeznek vizsgára és szerzik meg az ECDL bizonyítványt.

Mi is az az ECDL?

ECDL: Európai Számítógép-használói Jogosítvány - European Computer Driving Licence

Az ECDL az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány, amely nem elsősorban az informatikai, hanem a felhasználói ismereteket, az informatikai írástudás meglétét hivatott igazolni.

Az ECDL nem elsősorban az informatikai, hanem a felhasználói ismereteket, az informatikai írástudás meglétét hivatott igazolni, finn ötlet alapján 1996. óta létezik. Az ECDL gyártófüggetlen, minőségbiztosított, decentralizált módon megszerezhető és világszerte kellőképpen elterjedt, ezáltal az egyetlen, amely minden szempontból megfelel az EU e-Europe akcióterveknek. A bizonyítványt az EU csaknem valamennyi kormánya elismeri.

Az ECDL célja

Az ECDL célja az informatikai írástudás elterjesztése, és annak elősegítése, hogy minél több ember az Információs Társadalom teljesértékű tagjává válhasson.  Számokban kifejezve a cél, hogy Magyarország lakosságának 6-8%-a igazolt módon informatikai írástudóvá váljon.

Mire van lehetőség?

Iskolánkban lehetőség van a 4 modulos és a 7 modulos ECDL bizonyítvány megszerzésére egyaránt. Továbbá a fakultatív moduluk közül elérhető a Webkezdő és a Képszerkesztés modul is.

Hol kaphatok bővebb tájékoztatást?

A www.ecdl.hu honlapon mindig friss és részletes információk érhetők el az ECDL vizsgákról.

 

Módosítás dátuma: 2010. október 23. szombat, 07:56
 

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, web hosting. Valid XHTML and CSS.